Sunday, October 15, 2006

Ebnah

Ni lah gambar sa semasa masuk spital 2 minggu bab kena operation hidung... benarnya dulu sa ada Nasal Polyp... sa pun nda tau apa tu... tapi sudah buka laa.. masa tu, saya tengah baring baring di spital, sepupu saya perempuan tu pulak sedang praktikal kat Hospital Queen Elizabeth Kota Kinabalu... Kebetulan di wad saya masuk laa... sepupu saya lagi dua ekor tu Joevy sama Salevester datang pi melawat... hehe... so, kami terjumpa la semua di hospital... Lepas ni, Madam si Ebnah (Nurse) tu marah dia bab amik gambar di spital... hahahaha... Salvester ni baru balik dari kerja... dia ni polis... Joevy ni pulak, dia despech dulu... semua kebetulan... hahaha... orang lain masuk spital, sedih... kami buat ndak tau jak... hehehehe... Skang ni si Ebnah sudah kahwin ngan doctor... dia kahwin cina... emm... tu jak...
Ni pulak gambar kawan kawan Ebnah... masa aku kat spital tu... emm... saya pun sudah lupa la sapa uda nama dorang semua... sa ingat Angela jak... nurse yang paling kiri skali tu... Tiap pagi dia bagi saya mee goreng... haha... pastu dia duduk jak tepi katil saya... dia bergurau situ... hehe... Saya paling ingat dia bab dia tanya saya... "Holly, kamu skolah teknik kan... kamu kenal Angela ka?" dia cakap... saya pun mati mati mo ingat... skali, nama dia pulak... hahaha... siang siang aku dah kena... pastu dia pandai pulak hantar christmas card... tapi skang, sa pun lupa uda... hehehe... yang berdiri paling kanan tupun saya sudah lupa tapi dia yang cubit saya tu... hahaha... sa masih ingat... Kem salam jak la sama kamu semua... hehehehe

No comments: